Makelaardij (je woning verkopen)

Je woning verkopen

Roger is al jarenlang actief als aankoopmakelaar. Steeds vaker kwam de vraag van onze eigen hypotheekklanten; "Kun jij onze woning niet verkopen?" We hebben het vertrouwen al vanuit de hypotheek en de prijsonderhandelingen voor de aangekochte woning. Daarom zijn we eind 2017 rustig aan gestart met de verkoop van woningen van onze bestaande klanten. Langzaam aan staan onze verkoopborden steeds vaker in het straatbeeld en verkopen we ook woningen voor nieuwe klanten van ons kantoor.

 

In 2020 is Ellen ons team komen versterken, Ellen heeft voorheen bij een notariskantoor gewerkt en bij 2 collega makelaarskantoren. Hierdoor heeft ze veel praktijkkennis opgedaan en zorgt ze met haar 40 lentes voor verjonging van ons team.

 

Met de combinatie van het kopen en verkopen en de hypotheek regelen, kun je alles feilloos op elkaar afstemmen. Natuurlijk is het verkopen van een woning voor ons ook belangrijk, maar we hebben ook zicht op de aankoop en de financiering waardoor net dat beetje extra kunnen doen. Vooral alle tijdspaden goed op elkaar afstemmen met het belang van onze klant voorop wordt zeer gewaardeerd.

 

Vivendo Makelaardij

Met ons makelaarskantoor Vivendo Makelaardij bieden wij een full-servicepakket voor een vast tarief. 

Makelaardij (hulp bij het kopen van je nieuwe woning)

Een woning aankopen

Vind je het best spannend om een huis te kopen? Je bent echt de enige niet. De meeste mensen kopen twee tot drie keer een woning in hun hele leven. Je bouwt dus niet echt routine op. Daar komt nog bij dat de woningmarkt de ene keer oververhit is en er boven de vraagprijs wordt geboden. Op andere momenten zit de woningmarkt compleet op slot. Vooral in zo’n situatie kun je door slim onderhandelen heel wat van de prijs afkrijgen.

 

Waarom aankoopmakelaar

Bij het verkopen van een woning schakelen de meeste woningbezitters een makelaar in. Bij het kopen van een woning wordt de aankoopmakelaar nogal eens over het hoofd gezien. Dat is jammer! De verkopende makelaar komt alleen op voor de belangen van de verkoper en doet er alles aan om de woning voor de hoogste prijs en beste voorwaarden te verkopen. De aankoopmakelaar daarentegen treedt namens de koper op en probeert voor hem de gunstigste voorwaarden te bedingen.

 

Droomhuis gezien?

Heb je een woning op het oog, Heb je die voor het eerst bezichtigd en ben je nog steeds enthousiast? Dan gaan wij als aankoopmakelaar tijdens een tweede bezichtiging met je mee. Wil je overgaan tot aankoop dan gaan we voor je aan het werk. We onderzoeken de prijs, kijken of er buurtontwikkelingen zijn die van belang kunnen zijn en schromen niet om kritische vragen te stellen. Zo behoeden we jou voor het kopen van een zogenoemde ‘kat in de zak’. Want wij zijn beter in staat een goede afweging te maken tussen risico’s en een goede prijs omdat wij emoties kunnen uitsluiten.

 

Droomhuis kopen voor reële prijs

Wil je gaan bieden, dan bespreken we met jou het beste openingsbod en brengen dat ook namens jou uit. Gedurende de prijsonderhandelingen onderhouden we intensief contact totdat we er uit zijn, of niet. Op dit moment is de huizenmarkt oververhit, waardoor het veel voorkomt dat de verkoper vraagt om een maximaal bod, zodat hij de koper voor het uitkiezen heeft omdat er meerdere biedingen binnen komen. Deze onderhandelingen zijn minder aantrekkelijk. Die vinden overigens alleen plaats in een zogenoemde verkopersmarkt. Het tij kan keren; over een jaar kan het weer compleet anders zijn.

 

Zelf voorwerk doen?

Door de droogte in 2018 hebben veel woningen last van verzakkende ondergrond en funderingen. Kijk hier of jij in een kwetsbaar gebied woont;

Funderingsprobleem gebieden

Funderingslabel bekijken

Wat voor scheur zit er in mijn huis?

Asbestdaken kaart

 

Wij adviseren altijd een bouwtechnische keuring uit te laten voeren voor de aangekochte woning. We hebben hiervoor goede contacten met de bouwkundigen van Homekeur;

Woningaanbod


Oswaldusstraat 13 Zeddam

Vraagprijs € 295.000,- k.k.


Het Rieteiland 5 Zutphen

Onder bod


Beekstraat 10 Gaanderen


Schaepmanstraat 4 Braamt


Mariastraat 13 Braamt