• 0314 - 200 150
  • welkom@vivendoadvies.nl
  • Langestraat 22 Braamt

Belastingaangifte

Speciaal voor onze eigen hypotheek- en/of verzekeringsklanten hebben wij onze belastingservice. Is het niet jouw ding of besteed je het liever uit aan een professional, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doe je  de aangifte normaal gesproken zelf, maar wil je dat wij hem één keer voor je verzorgen, gewoon voor het veilige gevoel of omdat je een woning hebt gekocht? Ook geen probleem bij ons, zolang je maar klant bent met je hypotheek en verzekeringspakket.

Let op, wij zijn geen accountantskantoor en hebben geen kennis van de toeslagenaffaire en de spaartax-problematiek. Hier voor dient u zelf actie te ondernemen richting de overheid of een deskundige te raadplegen. Voor ondernemers hebben wij een collega waar wij naar doorverwijzen. 

 

Mailen of afspraak

Kies je er bijvoorbeeld voor om jouw belastingstukken naar ons te mailen. In dat geval verzorgen wij de belastingaangifte bij ons op kantoor. Het is ook mogelijk dat we bij je thuis langskomen of op je werk. Jij mag het zeggen!

 

Maandelijkse belastingteruggaaf

Naast de jaarlijkse belastingaangifte, verzorgen we ook de maandelijkse belastingteruggave en de toeslagen. Vooral de toeslagen vragen veel aandacht en deskundigheid omdat de Belastingdienst bij het vaststellen van de toeslagen twee jaar terug kijkt. Meestal is het inkomen in het lopend jaar hoger dan dat van twee jaar geleden en daardoor ontvang je teveel toeslagen met alle gevolgen van dien.

 

Alle veranderingen doorgeven

Verandert er iets in je situatie; wij willen het weten! Dus wijzigt je inkomen, ga je samenwonen, trouwen of gaan jullie uit elkaar? Geef het aan ons door. Datzelfde geldt voor het krijgen van een kind of als één van de kinderen volwassen wordt (18 jaar). Die kennis hebben wij nodig omdat al die wijzigingen van invloed zijn op de toeslagen. De kinderopvangtoeslag heeft de meeste aandacht nodig! Wijzigt er iets in de opvang, geef ook dat direct aan ons door.

 

Wat kost het?

Stuur je de belastingpapieren per mail naar ons dan betaal je € 90. Wil je een belastingafspraak, dan kost het € 130. Deze tarieven zijn inclusief de voorlopige teruggave en toeslagen. In plaats van een jaarlijkse factuur kun je ook een service-abonnement afsluiten voor respectievelijk € 7,50 of € 11,00 per maand. Deze tarieven gelden alleen voor verzekerings- en/of hypotheekklanten van ons kantoor.

Woon je binnen een straal van 25 km rondom Doetinchem, dan rekenen we geen reiskosten als we naar je toe komen.

 

Waarom niet alleen belastingaangifte?

Wij geloven in het totaalconcept waarbij de belastingaangifte een aanvullende dienst is tegen een gunstig tarief voor onze eigen klant. Een "losse" belastingaangifte kan men het beste door een accountant of belastingadviseur laten verzorgen, zij hebben hun dienstverlening hierop ingericht.  

Contact

Laat hier je gegevens achter of stel je vraag en we bellen of mailen je uiterlijk de volgende werkdag, maar meestal nog dezelfde dag. Dat vinden wij heel normaal.