Verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig is er nogal wat mogelijk in verzekeringsland dus je kunt je voor heel wat calamiteiten verzekeren. Voorkom oververzekeren, want dat is zonde. Slechts 36% van de Nederlandse huishoudens controleert regelmatig of hij is over- of onderverzekerd (bron: Geldzaken in de praktijk). Wij lichten jouw verzekeringspakket deskundig door. Je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en alle zakelijke verzekeringen.

 

Budgetpolis of uitgebreid verzekeren

Voor particuliere klanten werken we met een paar geselecteerde verzekeraars voor wonen en werken. Wij kozen voor deze maatschappijen omdat beide uitstekende dekking bieden tegen eerlijke premies, zodat je bij schade nagenoeg geen financieel risico loopt. Ben je bereid wat risico te lopen, kies dan voor een budgetpolis. Je betaalt een lagere premie, krijgt een hoger eigen risico en er zijn enkele uitsluitingen.

 

Autoverzekering afsluiten

Wil je jouw auto, motor of ander motorvoertuig verzekeren? Omdat wij gebruik maken van speciale vergelijkingssoftware, krijg je de  gunstigste autoverzekering. Premies zijn afhankelijk van leeftijd, de regio en het type voertuig. Met regelmaat premie en voorwaarden vergelijken, loont! Zo zijn we in staat een scherpe aanbieding te doen die perfect past bij jouw situatie. Dit doen we elk jaar opnieuw voor jou!

 

Uitvaartverzekering

De enige verzekering welke je zeker gaat gebruiken is de uitvaartverzekering. Een uitvaart kost, afhankelijk van je persoonlijke wensen, al snel € 10.000. 

Bereken hier wat jouw uitvaart kost volgens Monuta

Bereken hier wat jouw uitvaart kost volgens Ardanta

 

Nog meer verzekeren?

Naast woon- en werkverzekeringen kun je bij ons ook zorgverzekeringen afsluiten en speciale verzekeringen zoals fiets-, boot- en droneverzekeringen.

 

Bedrijfsverzekeringen

Heb je zakelijke verzekeringen nodig voor jouw bedrijf? Bel ons voor een afspraak. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek brengen wij jouw bedrijfsrisico’s in kaart. Naast de risico’s die je loopt als ondernemer willen we je leren kennen en weten waar jij met je bedrijf naar toe wilt. Vanuit ons netwerk kunnen we je ook in contact brengen met een uitstekende accountant, notaris of jurist.

Contact

Laat hier je gegevens achter of stel je vraag en we bellen of mailen je uiterlijk de volgende werkdag, maar meestal nog dezelfde dag. Dat vinden wij heel normaal.

Hieronder vind je de links naar de verzekeringskaarten van onze verzekeringsmaatschappijen. Wij ontvangen provisie van de verzekeringsmaatschappij waar wij een product onderbrengen, tenzij wij andere afspraken met elkaar hebben gemaakt of maken.