Hypotheken

Wil je binnenkort de financiering van je nieuwe woning regelen? Natuurlijk wil je de beste hypotheek met een zo laag mogelijke rente. De meest voor de hand liggende keuze is misschien om naar je eigen bank te gaan. Maar weet je dat de meeste banken alleen advies geven over hun eigen producten. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij zijn onafhankelijk en doen zaken met bijna alle hypotheekaanbieders. Zo krijg jij de best passende hypotheek.

 

Kies het passende hypotheekadvies

Wij helpen je graag met het regelen van je hypotheek. Dit regelen wij van het begin tot het eind. Je betaalt bij ons als particuliere klant € 3.250 en als ondernemer tussen de € 3.250 en de € 3.750 voor het hypotheekadvies inclusief het gehele traject van aanvraag tot aan het tekenen bij de notaris). Wij rekenen geen extra kosten voor de aan de hypotheek gekoppelde levensverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering, omdat dit er gewoon bij hoort. Wel moet je rekening houden met eventuele taxatiekosten en notariskosten en soms de kosten voor een bouwkundige keuring. Dit doen wij niet zelf, maar kennen wel goede partijen waarmee het fijn zaken doen is. Soms vraagt de bank een administratiekostenvergoeding. Maar dat leggen we van te voren uit als dat aan de orde is. Ben je ondernemer, dan krijg je ook te maken met kosten voor het vaststellen van jouw zakelijke inkomen. Dit wordt door een door  de geldverstrekker aangewezen instantie verzorgd. Afhankelijk van de ondernemingsvorm liggen deze kosten gemiddeld tussen de € 450,- en € 750,-.

 

Hypotheekrente vergelijken

Daar kunnen we heel kort over zijn, wij werken met nagenoeg alle banken samen. Meestal rechtstreeks en soms via een inkoopcombinatie. Wel hebben een eigen website waar elk moment van de dag de actuele rente terug te vinden is. Kijk hieronder voor de actuele hypotheekrente.

 

Arbeidsongeschiktheid

De kans dat je arbeidsongeschikt raakt tijdens de looptijd van je hypotheek is groter dan het risico van overlijden. Hieronder leggen we je uit welk risico je loopt en hoe je dit kunt verzekeren.

Contact

Laat hier je gegevens achter of stel je vraag en we bellen of mailen je uiterlijk de volgende werkdag, maar meestal nog dezelfde dag. Dat vinden wij heel normaal.

Energie besparen

Energie besparen wordt steeds belangrijker bij het kopen of verbouwen van een woning. Als aankoopbegeleider en hypotheekadviseur brengen we dit ook onder de aandacht als we met elkaar in gesprek gaan. Wil je zelf al een beetje kijken naar de mogelijkheden? Hieronder staan een aantal handige websites.

Energie besparen en subsidie

Zelf al wat uitzoekwerk doen? Kijk maar eens op deze websites