• 0314 - 200 150
  • welkom@vivendoadvies.nl
  • Langestraat 22 Braamt

Autolease, nu met uitleg van jouw financieel adviseur

Of het Private Lease, Zakelijke Lease, Financial Lease of Shortlease betreft, wij kunnen voor jou alles op een rijtje zetten en helpen de juiste keuze te maken. Ook kun je een offerte aanvragen of direct een bestelling plaatsen. We bieden altijd scherpe deals in combinatie met een goed uitrustingsniveau en goede leasevoorwaarden, op een breed gesorteerd aanbod. Ook kunnen in een handomdraai de totale autokosten van je huidige auto inzichtelijk gemaakt worden, en worden vergeleken met wat jou voor een dergelijk bedrag zou kunnen leasen.

Hier tref je altijd een selectie aan van hetgeen Vivendo Autolease te bieden heeft. Een uitgebreider overzicht vind je op de overzichtspagina's voor Private Lease, Zakelijke Lease, Financial Lease en Short Lease.

Omdat wij als financieel adviseur jouw situatie kennen en de leaseauto een relatief grote financiële verplichting is, kunnen wij je met je meekijken of het in jouw uitgavepatroon past. Wij verkopen geen auto, maar we zorgen ervoor dat de zak met geld voor je nieuwe auto klaar staat en laten je, voordat je ja zegt, even zien wat de lasten zijn, maar ook de gevolgen als je eerder van de auto af wilt of als je binnen de looptijd van de kredietovereenkomst wilt verhuizen. Hierdoor kun je nog steeds die nieuwe auto rijden, maar is de keuze om de gaan leasen weloverwogen genomen. 

 

Er zijn verschillende soorten lease mogelijkheden, we leggen ze hieronder aan je uit, klik op de button voor meer informatie.

Voor de particuliere klant. Leasen voor een vast maandbedrag, alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Voor de zakelijke klant. Leasen voor een vast maandbedrag, alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Voor de zakelijke klant. Leasen voor een vast maandbedrag, alleen de brandstofkosten en de verzekeringspremie komen er nog bij.

Voor de zakelijke klant. Leasen voor een vast maandbedrag, alleen de brandstofkosten (stroom) komen er nog bij.

Voor de particuliere en zakelijke klant. Leasen voor een vast maandbedrag en de auto is direct jouw eigendom. Aan het eind van de overeenkomst heb je de auto afbetaald, eventueel met een restbedrag (slottermijn).

Dit is het best te vergelijken met een huurauto, welke je maar een korte periode nodig hebt.

Let op! Het leasen van een auto is een lening. Deze lening heeft voor particuliere klanten tot gevolg dat de lease bij het BKR wordt gemeld als financiële verplichting. Voor ondernemers drukt de leasetermijn op de winst, behalve bij een financial lease, daar drukt de aanschafwaarde van de auto op de winst.

Contact

Laat hier je gegevens achter of stel je vraag en we bellen of mailen je uiterlijk de volgende werkdag, maar meestal nog dezelfde dag. Dat vinden wij heel normaal.