Gewijzigde openingstijden i.v.m. met kermis

Maandag 10 juni is ons kantoor gesloten i.v.m. de Braamtse kermis in ons gebouw.ag.

Welkom bij Vivendo Financieel Advies

Wie in het Spaanse woordenboek het woord Vivendo opzoekt komt de woorden "leven" en "wonen" tegen. Toen we onze bedrijfsnaam bedachten zochten we iets dat te maken had met "mooi wonen" en "lekker leven". Dat is nou precies waar het in ons bedrijf om gaat,

Vanaf de geboorte tot aan het overlijden regelen wij alle verzekeringen en belastingzaken waar je in je leven tegen aan loopt. En met onze makelaardij Vivendo Makelaardij en onze hypotheekafdeling kun je bij ons terecht voor alles wat met wonen te maken heeft. Zelfs nog voor de financiering van je 2e woning of hulp bij de gemeentelijke Duurzaamheidslening.

Naast onze persoonlijke service en benadering kun je op onze website ook zelf de premie voor je verzekeringen berekenen of direct afsluiten. Als je via onze website een verzekering afsluit, krijg je nog steeds de persoonlijke service.

Welkom in Braamt en ons nieuwe kantoor!

We stellen ons even aan je voor;

Roger Schmitz

Kantoor 0314 - 200 150

Mobiel 06 - 4530 4510

Ik ben geboren in 1969 in Enschede. In mijn jeugd woonde ik in Vlissingen, Arnhem en Huissen. Sinds 1994 woon ik in Braamt. In 1998 heb ik Sonja leren kennen als collega waarna wij in 2000 samen zijn gaan wonen en een paar jaar later getrouwd zijn.

Zo’n tien jaar werkte ik bij Albert Heijn als leidinggevende. In 1998 stapte ik over naar de financiële branche omdat ik meer persoonlijk contact met klanten wilde. Een hypotheekberekening gebeurde toen nog, bij wijze van spreken, op de achterkant van een bierviltje. Tegenwoordig werken we met uitgebreide softwarepakketten die het mogelijk maken om alles met elkaar te vergelijken. Ik heb vanaf 1998 bij verschillende bedrijven gewerkt en overal de werkwijze mogen ervaren, zoals een landelijke keten, een franchise-organisatie, een makelaarskantoor en de SNS Bank. In 2004 zijn wij ons eigen bedrijf gestart.

Mijn vrije tijd vul ik met klussen rondom het huis en Sonja en ik houden ervan met vrienden uit eten te gaan. Om een beetje in conditie te blijven, volleybal ik bij Revolver in Etten.

Sonja Schepers

Kantoor 0314 - 200 150

Mobiel 06 - 2605 2604

Ik ben in 1971 geboren in Enschede en woonde daar tot mijn 23ste. Daarna verhuisde ik naar Winterswijk totdat ik in 2000 bij Roger in Braamt introk. Ik heb eerst 10 jaar in een winkel gewerkt. In 1998 maakte ik de overstap naar een financieel advieskantoor. Dat nieuwe werk beviel uitstekend. Ik haalde alle diploma’s zodat ik als financieel adviseur aan de slag kon gaan.

 

Gedurende de weekenden kan ik enorm genieten van mooi weer, onze tuin, een ritje met de cabrio of uit eten gaan met Roger en een stel vrienden. Ik voel me betrokken bij onze woonplaats Braamt en ben aangesloten bij de Dorpsraad in Braamt. Dat is fijn en nuttig om te doen.

 

Aandacht voor de klant staat in ons bedrijf voorop en ik ben ervan overtuigd dat wij met onze kennis, ervaring, passie voor ons vak en onze enthousiasme, mensen in de Achterhoek een passend financieel advies kunnen geven. Daar doen we namelijk alles aan!

Ellen Speijers

Kantoor 0314 - 200 150

Mobiel 06 - 8320 8420

Ik ben geboren in 1982 en opgegroeid in Varsseveld. Daarna ben ik samen met Rik in Doetinchem gaan samenwonen. Inmiddels zijn we getrouwd, hebben we 3 kinderen en wonen we al ruim 14 jaar in Doetinchem. Met mijn passie voor woningen, zijn wij binnen Doetinchem twee keer verhuisd,  waarbij we nu onze droomplek hebben gevonden.

 

Mijn ervaring in de makelaardij heb ik opgedaan in deze regio. Eerst heb ik de vastgoedmarkt verkend vanuit de binnendienst. En na een korte switch naar het notariaat heb ik mijn theoretische kennis in de praktijk gebracht. Met veel plezier en passie ben ik werkzaam in de buitendienst. Contact met klanten en potentiële kopers vind ik erg leuk. Uit eten gaan, winkelen, erop uit met de kinderen en heerlijk op vakantie, daar kan ik zeker van genieten.

Melissa Helthuis

Kantoor 0314 - 200 150

Mobiel 06 - 4409 6609

Mail: melissa@vivendoadvies.nl

In de zomer van 2021 is Melissa ons team komen versterken als Commercieel medewerkster.  Na haar secretaresseopleiding heeft ze een paar keer stage bij ons gelopen en dit beviel van beide kanten zo goed dat ze bij ons in vaste dienst is gekomen. Ze heeft in haar eerste jaar haar diploma's behaald en mag nu ook zelfstandig klanten adviseren.  Haar werkzaamheden variëren van het maken van verzekeringsoffertes tot de complete schadeafhandeling. Daarnaast zorgt ze voor het compleet maken en controleren van de hypotheekdossiers voordat ze naar de bank gaan.

 

Ik heb naast mijn secretaresse opleiding ook de opleiding voor medisch secretaresse afgerond. Door corona kon ik geen stageplek bemachtigen in de zorg en heb ik bij Vivendo stage gelopen waarna ik mijn huidige baan kreeg aangeboden.  Ik woon samen met mijn vriend in Ulft en we hebben 2 kids en een hond.

Doe maar gewoon...

Nu jullie ons een beetje kennen, willen wij jou ook graag leren kennen. Dus pak de telefoon of de computer en stuur ons een berichtje. We spreken graag in de je-vorm en het driedelige pak dragen we al jaren niet meer.

Contact

Laat hier je gegevens achter en we bellen of mailen je uiterlijk de volgende werkdag, maar meestal nog dezelfde dag. Dat vinden wij heel normaal.