Welkom en wat leuk dat je de kaart hebt gescand!

In 2004 zijn we een avontuur gestart waarvan we dachten dat het voor altijd was. Helaas is het anders gelopen en heeft onze beslissing om uit elkaar te gaan voor de klanten anders uitgepakt dan bij de start was afgesproken. Eind 2017 zijn we met een relatiebeding uit elkaar gegaan.

 

Maar, … de drie jaar zijn voorbij en we mogen iedereen weer voorzien van advies!

 

In januari 2018 zijn we vol enthousiasme vanuit huis onze nieuwe onderneming begonnen. Afgelopen drie jaar hebben we Vivendo Financieel Advies mooi op de kaart gezet met onze voornaamste dienstverlening hypotheken, verzekeringen en daarnaast de vertrouwde belastingservice.

 

Roger, was al een aantal jaren actief als aankoopmakelaar. Steeds vaker kwam de vraag: Wil jij ons huis verkopen? Daar zijn we 2 jaar geleden mee gestart onder de vlag van de Huizenbemiddelaar Doetinchem. Eerst alleen voor onze eigen klanten, maar al snel werd het tijd om uit te breiden. Ellen Speijers is ons team komen versterken en sinds vorige maand bouwen we de makelaardij verder uit onder onze eigen naam “Vivendo Makelaardij”.

 

Vanaf 1 augustus 2020 hebben we een eigen kantoorruimte in het dorpshuis te Braamt. Dit is een tijdelijke locatie tot aan de aanvang van de herbouw van het Dorpshuis welke medio 2021 begint. Wij gaan de komende maanden op zoek naar een nieuwe locatie.

 

Onze kracht ligt in persoonlijk contact en de verscheidenheid aan diensten en producten. Zoals jullie van ons gewend zijn, gaan we altijd op zoek naar de beste hypotheek en de voordeligste rente. Dat doen we nog steeds!

 

Op het gebied van verzekeringen is er in de markt meer te koop dan één maatschappij. Het vergelijken van premies en voorwaarden is onze specialiteit. Wij zijn continue op zoek naar unieke producten. Zo hebben we voor autoverzekeringen een aantal maatschappijen met zeer gunstige tarieven voor jonge autobestuurders. We kunnen een hele mooie 2e gezinsautoregeling aanbieden. Zo zijn we steeds op zoek naar de beste verzekeringsproducten met aantrekkelijke premies. 

 

Graag worden wij weer jouw adviseur. Wij gaan voor een totaalrelatie met onze klanten. Hierdoor hebben wij een goed overzicht en dit heeft voor jou als voordeel dat je alle financiële zaken op één plek hebt.

 

Het lijkt ons leuk om weer jouw adviseur te worden. Denk jij er ook zo over? Vul dan hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact op voor een afspraak. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Braamt. En zoals je van ons gewend bent stappen wij ook graag in de auto en komen we naar jou toe. Dit kan overdag maar ook 's-avonds als dat jou beter uitkomt.

Ja, ik wil heel graag klant worden bij Vivendo