Wij zijn Sonja Schepers en Roger Schmitz, Wij zijn Vivendo!
Header afbeelding

Over Ons

Vivendo is Spaans-Portugees voor 'het leven'. Dat is waar onze dienstverlening om draait. Van geboorte tot de laatste adem.

Wie is Roger Schmitz?

Ik ben geboren in 1969 in Enschede. In mijn jeugd woonde ik in Vlissingen, Arnhem en Huissen. Sinds 1994 woon ik in Braamt. In 1998 heb ik Sonja leren kennen en de klik was er direct. Omdat we elkaar echt leuk vonden, wonen we samen sinds 2000 en in 2003 zijn we getrouwd. We hebben geen kinderen maar wel twee lieve poezen.

Zo’n tien jaar werkte ik bij Albert Heijn als leidinggevende. In 1998 stapte ik over naar de financiële branche omdat ik meer persoonlijk contact met klanten wilde. Een hypotheekberekening gebeurde toen nog, bij wijze van spreken, op de achterkant van een bierviltje. Tegenwoordig werken we met uitgebreide softwarepakketten die het mogelijk maken alles met elkaar te vergelijken. In 2004 startte ik samen met een compagnon een advieskantoor in Ulft. Sonja kwam een jaar later in dienst en is op een gegeven moment mede-eigenaar geworden.

Na een lange periode van stilstand hebben we in 2017 afscheid genomen van onze compagnon. Sonja en ik gooien samen het roer om zodat we nog beter in staat zijn eigen ideeën uit te voeren! Daar hebben we enorm veel zin in. Omdat we helemaal opnieuw beginnen, starten we vanuit ons huis in Braamt.

Mijn vrije tijd vul ik met klussen rondom het huis en Sonja en ik houden ervan met vrienden uit eten te gaan. Om in conditie te blijven, volleybal ik bij Revolver in Etten en mountainbike met de buurman door de Montferlandse bossen.

Sonja en ik zijn lid bij MotorToerClub Gaanderen (een toerclub met zo’n 25 leden). Beiden rijden we motor, genieten van mooie toertochten met de club, maar stippelen ook onze eigen tochten uit. De Eifel is favoriet voor een motorweekendje eropuit.

Wie is Sonja Schepers?

Ik ben in 1971 geboren in Enschede en woonde daar tot mijn 23ste. Daarna verhuisde ik naar Winterswijk totdat ik in 2000 bij Roger in Braamt introk.

Zo’n tien jaar werkte ik in de detailhandel. Ook daar werkte ik voor en met mensen en dat is mijn passie. Mensen helpen en mijn best voor ze doen. Ja, daar word ik enthousiast van. In  1998 maakte ik de overstap naar een financieel advieskantoor. Dat nieuwe werk beviel uitstekend. Ik haalde alle diploma’s zodat ik als financieel adviseur aan de slag kon gaan.

Gedurende de weekenden kan ik enorm genieten van mooi weer, onze tuin, een ritje op mijn motor of uit eten gaan met Roger en een stel vrienden. Bij lekker eten, hoort een glas rode wijn. Ik voel me betrokken bij onze woonplaats Braamt en maandelijks verzorg ik de notulen voor de Dorpsraad. Dat is fijn en nuttig om te doen.

Ik kijk ernaar uit om samen met Roger ons nieuwe bedrijf op poten te zetten met meer aandacht voor de klant. Ik ben ervan overtuigd dat wij met onze kennis, ervaring, passie voor ons vak en enthousiasme mensen in de Achterhoek een passend financieel advies kunnen geven. Daar doen we namelijk alles aan!