Huizenbalie | Vivendo Financieel Advies
Header afbeelding

Vivendo Huizenbalie

Full Service verkooppakket voor € 1.999

Samen je woning verkopen met Huizenbalie.nl en Servicepunt Vivendo

Huizenbalie.nl biedt een verkooppakket aan waarbij je zelf je woning verkoopt. Wil je ondersteuning bij de verkoop, dan kan het servicepunt Vivendo je daarbij helpen. Je kiest zelf welk pakket het beste bij je past. Kun je het zelf, dan past het Budget-pakket waarschijnlijk bij je. Wil je ondersteuning bij het invullen van alle formulieren en opzoeken en opvragen van de gegevens, maar doe je zelf de bezichtigingen, dan past het Premium-pakket bij jou. Wil je dat wij ook de bezichtigingen namens jou verzorgen, dan is het Excellent-pakket jouw pakket.

Huizenbalie.nl is de verkopende makelaar en Vivendo is het servicepunt voor de ondersteunende diensten. De 3 pakketten zien er zo uit:

Huizenbalie.nl Vivendo

In het Budget-pakket doe je alles zelf. Je kunt bij ons een “te koop” bord ophalen voor op het raam en de rest van de verkoop loopt via de website www.huizenbalie.nl.

In het Premium-pakket helpen we je met het invullen van alle formulieren welke nodig zijn voor de verkoop van je woning. Tijdens het gehele verkoopproces brengen we jouw woning extra onder de aandacht bij onze klanten en op social media. De bezichtigingen doe je zelf en als het jou een keer niet uitkomt, verzorgen wij de bezichtiging voor € 75 [binnen een straal van 15 km van Doetinchem].

In het Excellent-pakket helpen we je met het invullen van alle formulieren welke nodig zijn voor de verkoop van je woning. Tijdens het gehele verkoopproces brengen we jouw woning extra onder de aandacht bij onze klanten en op social media. De eerste 10 bezichtigingen doen wij met of namens jou [binnen een straal van 15 km van Doetinchem]. Als de woning dan nog niet verkocht is, bespreken we de vraagprijs en bekijken we hoe je je woning beter kunt verkopen.