Motorverzekeringen

Voor veilige kilometers

Beste motorrijder,

Hoe mooi is het dat je verzekeringsadviseurs zelf ook motor rijden? Hierdoor weten wij als de beste wat je motor voor jou betekent en welke motorverzekering en mogelijkheden belangrijk voor je zijn. Sonja en ik rijden momenteel beiden een Kawasaki. Sonja een ER6N en Roger een Versys 1000. In de voorgaande jaren hebben we ook Yamaha, Honda en Suzuki gereden. Bij elke motor kwam weer een andere verzekeringsmaatschappij naar voren met de gunstige premie en voorwaarden. Elk jaar checken we jouw premie en passen we je verzekering aan naar de gunstige aanbieding op dat moment, maar altijd wel in overleg met jou.

Of je nu een nieuwe of tweedehands motor gaat rijden, je kunt je premie voor je motorverzekering hier berekenen en eventueel direct afsluiten. Je mag ons ook altijd bellen of mailen. Ook je oldtimer motor kun je bij ons verzekeren.

Onze duidelijke vragenlijst lijdt je door de aanvraag heen en stelt je vragen over preventie (alarm en of type slot), de stalling, het aantal kilometers per jaar en of je een winterstop wenst. Sommige maatschappijen bieden de mogelijkheid van een winterstop aan, maar dit is niet altijd de voordeligste of beste aanbieding. Er zijn steeds meer verzekeraars welke rekening houden met de zachte winters waardoor er steeds meer motorrijders langer doorrijden of vroeger in het jaar beginnen met rijden. Ook je kleding en je helm kun je voordelig meeverzekeren op je motorverzekering.

Extra korting op je verzekering? Volg een voortgezette rijopleiding (VRO) https://knmv.nl/opleidingen/ – een aantal maatschappijen geeft korting als je een voortgezette rijopleiding hebt gevolgd.

Bereken hieronder jouw motorverzekering

MotorfietsMotorfiets (oldtimer)
Bekijk alle verzekeringen

Samen zijn we lid van Motor Toer Club Gaanderen. Een club van circa 25 motorrijders waarmee we 8 toertochten per jaar maken, waaronder één keer per jaar een weekend naar Duitsland (www.motortoerclubgaanderen.nl).

Onze motoren Onze motorenWeekend Eifel 2017 Weekend Eifel 2017

Hypotheken, hypotheek, verzekering, belastingaangifte, Roger, Schmitz, Sonja, Schepers, Vivendo, financieel, advies, Braamt, Doetinchem, Ulft