Onafhankelijk hypotheekadvies | Vivendo
Header afbeelding

Hypotheken

Voor onafhankelijk hypotheekadvies

Wil je binnenkort de financiering van je nieuwe woning regelen? Natuurlijk wil je de beste hypotheek met een zo laag mogelijke rente. De meest voor de hand liggende keuze is misschien om naar je eigen bank te gaan. Maar weet je dat de meeste banken alleen advies geven over hun eigen producten. Daarom is het best slim te kiezen voor een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij zijn onafhankelijk en doen zaken met meerdere hypotheekaanbieders. Zo krijg jij de best passende hypotheek.

Eerst vrijblijvend kennismaken

Bij ons begin je altijd met een kennismakingsgesprek. Meestal aan tafel bij jou of bij ons, maar soms ook via de telefoon. Dat doen we omdat we je eerst willen leren kennen en denken dat jij wilt weten wie voor jou alles gaat regelen. Dat eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Hebben we samen een klik, dan gaan we graag met jou een langetermijn relatie aan.

Kies het passende hypotheekadvies

Wij helpen je graag met het regelen van je hypotheek. Dit regelen wij van het begin tot het eind. Je betaalt bij ons als particuliere klant € 2.450 en als ondernemer € 2.950 voor het hypotheekadvies, inclusief advies over een eventuele levensverzekering en een verzekering bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Wij rekenen hier geen extra kosten voor omdat het er gewoon bij hoort. Wel moet je rekening houden met eventuele taxatiekosten en notariskosten. Soms vraagt de bank administratiekostenvergoeding. Maar dat leggen we van te voren uit.

Mogelijkheden hypotheekadvies op een rij

Voor starters                 € 2.450

Voor doorstromers      € 2.450

Voor ondernemers       € 2.950

Oversluiters                   € 2.450

Onze tarieven zijn een all-in tarief. Je betaalt niks extra voor het afsluiten van een levensverzekering of een woonlastenverzekering. Geen verrassingen achteraf!

Zelf berekenen

Actuele hypotheekrente
Woningwaarde
Hypotheekrente Top 5

Hypotheken, hypotheek, verzekering, belastingaangifte, Roger, Schmitz, Sonja, Schepers, Braamt, Doetinchem, Ulft

We gebruiken vergelijkingssoftware waarmee we alle geldverstrekkers op rente en op voorwaarden met elkaar kunnen vergelijken Hierdoor krijg jij de hypotheek welke het beste bij jou past.

Veel huizenkopers zijn vooral geïnteresseerd in de hoogte van de maandlast en of de hypotheek snel door de adviseur ‘geregeld’ kan worden. Toch komt er meer kijken bij het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek.

De Erkend Hypothecair Planner, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners (NVHP), begeleidt jou op deskundige wijze, bij het samenstellen van de voor jou meest geschikte hypotheek. Je ontvangt daarbij een overzichtelijke rapportage van je maandlasten en de inkomensrisico’s.

Hypotheken, hypotheek, verzekering, belastingaangifte, Roger, Schmitz, Sonja, Schepers, Vivendo, financieel, advies, Braamt, Doetinchem, Ulft