Hulp bij belastingaangifte voor particulieren | Vivendo
Header afbeelding

Belastingaangifte

Voor jaarlijkse aangifte en toeslagen

Hulp nodig bij het doen van de jaarlijkse belastingaangifte? Er zijn nogal wat particulieren die een beroep doen op onze expertise. Wat wij zo fijn vinden? De meesten komen elk jaar terug omdat ze tevreden zijn.

Mailen of afspraak

Kies je er bijvoorbeeld voor om jouw belastingstukken naar ons te mailen. In dat geval verzorgen wij de belastingaangifte bij ons op kantoor. Het is ook mogelijk dat we bij je thuis langskomen of op je werk. Jij mag het zeggen!

Maandelijkse belastingteruggaaf

Naast de jaarlijkse belastingaangifte, verzorgen we ook de maandelijkse belastingteruggave en de toeslagen. Vooral de toeslagen vragen veel aandacht en deskundigheid omdat de Belastingdienst bij het vaststellen van de toeslagen twee jaar terug kijkt. Meestal is het inkomen in het lopend jaar hoger dan dat van twee jaar geleden en daardoor ontvang je teveel toeslagen met alle gevolgen van dien.

Alle veranderingen doorgeven

Verandert er iets in je situatie; wij willen het weten! Dus wijzigt je inkomen, ga je samenwonen, trouwen of gaan jullie uit elkaar? Geef het aan ons door. Datzelfde geldt voor het krijgen van een kind of als één van de kinderen volwassen wordt (18 jaar). Die kennis hebben wij nodig omdat al die wijzigingen van invloed zijn op de toeslagen. De kinderopvangtoeslag heeft de meeste aandacht nodig! Wijzigt er iets in de opvang, geef ook dat direct aan ons door.

Wat kost het?

Stuur je de belastingpapieren per mail naar ons dan betaal je € 85. Wil je een belastingafspraak, dan kost het € 125. Deze tarieven zijn inclusief de voorlopige teruggave en toeslagen. In plaats van een jaarlijkse factuur kun je ook een service-abonnement afsluiten voor respectievelijk € 7 of € 10 per maand. Deze tarieven gelden voor verzekerings- en hypotheekklanten van ons kantoor.

Woon je binnen een straal van 25 km rondom Doetinchem, dan rekenen we geen reiskosten als we naar je toe komen.

Hypotheken, hypotheek, verzekering, belastingaangifte, Roger, Schmitz, Sonja, Schepers, Vivendo, financieel, advies, Braamt, Doetinchem, Ulft